maandag 16 april 2018

Antiek zilver taxeren

Zonder inkoop van antiek zilver kan er ook geen verkoop plaatsvinden, nietwaar ? Heeft u antiek zilver dat u wilt verkopen, ik taxeer het graag en wellicht ben ik geinteresseerd in de aankoop ervan. Zilvertaxatie en inkoop. Op deze webwinkel vindt u een uniek en uitgebreid assortiment antiek zilver en occasion sieraden en horloges.


Diverse stukken zijn gemaakt door bekende edelsmeden of hebben een bijzondere herkomst.

Ook heeft Rikkoert Juweliers een groot aanbod in zakhorloges en polshorloges. Alle uurwerken, zilveren. Na overlijden blijft de familie vaak achter met een nalatenschap of erfenis.


Bel ons voor schilderij taxeren , opkoper inboedel na overlijden, antiek taxeren of sieraden taxeren. U kunt bij Anita Potters uw oude en antieke sieraden en juwelen laten taxeren en verkopen. De winkel Anita Potters is gevestigd in Leersum op de Utrechtse Heuvelrug.


Wij hebben ruime ervaring en kopen veel sieraden in van particulieren.

De winkel bestaat reeds jaar en is gespecialiseerd in antieke sieraden en zilver. Heeft u een zilveren gebruiksvoorwerp (zoals een bestekcassette, tafel zilver , kandelaren, etc) en bent u benieuwd naar de actuele waarde? Naast schilderijen verkoop en bemiddeling, kunt u bij ons ook terecht voor taxatie , inkoop en verkoop van kunstvoorwerpen zoals bronzen beelden, antiek en zilver en overige boedelgoederen, gevestigd in het Gooi. Van dagelijkse gebruiksvoorwerpen tot sierstukjes voor op de schoorsteen.


Voor de één een plezierig bezit, voor de ander onnodige kastvulling. Geldt dat laatste ook voor u? Laat dan uw zilveren voorwerpen bij Goudwisselkantoor taxeren. Imitaties en vervalsingen. Men kan allerlei soorten vervalsingen aantreffen.


Bijvoorbeeld originele Russische zilveren objecten van een hoog niveau, waar valse Fabergé stempels in zijn geslagen. Het betreft dan een echt antiek voorwerp, maar het is nooit door Fabergé vervaardigd. Ook vervalsingen in stijl zijn mogelijk. Ons aanbod omvat één van de grootste collectie van Nederland.


U heeft zilver bestek en wilt dit graag verkopen? Wij kopen altijd uw (massief) zilveren bestek in. Dat is zeer belangrijk, want men neem verzilverd bestek .

Heeft U zilveren of gouden voorwerpen waarvan U de waarde wilt weten voor bijvoorbeeld de verzekering, dan kan ik deze voor U taxeren. Kom eens langs in onze winkel aan de Halstraat midden in het centrum van Breda. Maak direct een afspraak. Taxatie van uw antiek of juwelen? Tevens taxatie , reparatie en inkoop.


Gildehuys van Immerseel te Oosterbeek is al ruim jaar uw adres voor een prachtige collectie antieke juwelen, sieraden, gebruikszilver en taxaties. Bezoek de winkel of online shop. IJlst – Op veler verzoek en naar aanleiding van de behaalde resultaten in de veiling van oktober, organiseert veilinghuis Ald Fryslân op vrijdag november een speciale inbrengdag voor antiek zilver en goud!


U kunt geheel vrijblijvend uw ( antiek ) zilver en goud laten taxeren. KLEDERDRACHT EN STREEKSIERADEN. Met leeuw als afbeelding in het kralen beursje. Antieke zilveren chatelaine.


Heritage auctions europe nodigt u uit om gratis, deskundig en vrijblijvend uw stukken te laten taxeren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts