donderdag 12 april 2018

Schoonmaakwerk gezocht zwart

Algemene voorkomende schoonmaakwerkzaamheden binnenshuis. Schoonmaak personeel aangeboden en gezocht op Marktplaats. Full- en Part- time banen met aantrekkelijke salarissen!


Banen Aangeboden en Gezocht op Marktplaats. Bekijk het grote aantal vacatures, full-time en part-time banen met aantrekkelijke salarissen! Voor iedereen een voordeel.


Vind werk gezocht op Marktplaats. Vakantiekracht schoonmaak gezocht voor een kantoorpand in Raamsdonksveer. Voor de periode juli tot september zijn wij op zoek naar een ervaren schoonmaker.


Je gaat aan de slag bij een bedrijf in Raamsdonksveer waar je verantwoordelijk bent voor het. We hebben we naast vrouwelijke schoonmaaksters ook veel mannelijke schoonmakers. Een schoonmaker gaat net zo grondig te werk als een schoonmaakster! Ze leveren dezelfde kwaliteit werk , is gebleken. Het maakt dus niet uit of u een man of een vrouw inschakelt om uw huis schoon te maken.


Kijk hier voor het meest complete overzicht van avondwerk in jouw woonplaats. Het perfecte avondwerk heb je zo gevonden via Bijbaan. Hai, ik heb wel eens voorbij Zien komen dat er meiden zijn die zwart werken.


Via of waar doen jullie dat? Toch is zulk werk , naast onmisbaar, vaak ondankbaar. Het geniet weinig aanzien en wordt meestal niet of slecht betaald.


Gevolg: een economisch zwakkere positie voor degenen die het uitvoeren. Is het werk wel betaal maar zwart , dan brengt dat de huishoudelijk werkers in een situatie die juridisch en . Ervaren schoonmaakhulp gevraagd. Marktnet - Bekijk het ruime aanbod vacatures of plaats nu gratis uw personeelsadvertentie. Huishoudelijke hulp gezocht ? Met een paar klikken filter je op beschikbaarhei taken en prijs, lees je reviews en chat je direct online.


Afrikaanse vrouw met jaren ervaring zoek Werk als poetsvrouw. Zoek je schoonmaakwerk ? Ik spreek Engels En Nederlands. Nathalie, wonende in Tielt(Br.) Ik ben op zoek naar iemand die eenmalig mijn benedenverdieping helemaal onder . Per direct fulltime rayonleider schoonmaak gezocht.


Cleanbuilding Amsterdam. Flexibel parttime schoonmaak personeel gezocht bij mensen thuis in Eindhoven. Met onze opdrachtgever spreek jij af wanneer je beschikbaar bent. Heb je al ervaring in de schoonmaak ? Er is geen minimale opleiding vereist. Het is bij mensen die zelf niet.


Wij zijn op zoek naar een zelfstandig werkend betrouwbare persoon voor het schoonmaken van locaties in Goes. Betreft in totaal uur per week. In onderling overleg werktijden te regelen.


Beloning is euro bruto per uur. Op korte termijn te starten. Voor Uw strijk groot en klein moet U bij Wendy zijn. Er wordt niet gerookt en er zijn geen huisdieren PRIJS: Tussen 1en stuks = 5€ Tussen 1… N. Naast de schoonmaak hoort ook de opmaak van bedden erbij.


Als het werken je goed bevalt, kun jij elke maandag en vrijdag tot en met september aan de slag. Hospitality Support Heel Zeeland. House-keeping medewerker gezocht in zeeuws-vlaanderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts